Cautare

17868 de rezultate pentru "papa francisc face declarartii" (3.03 secunde)
Spre deosebire de toate celelalte cazuri, Dragostea in care sunt implicati parteneri romantici se serveste de sexualitate ca dovada a intimitatii (prin expresia a face dragoste se intelege a avea o relatie sexuala).
Acest decalaj intre momentul in care societatea face schimbarea si cel in care limba accepta acest fapt poate genera efecte negative intrucat limbajul nu este neutru si mai ales nu este inocent;
Cand iubesti cu adevarat ceva, daca intr-adevar iubesti, si cand acel ceva iti face bine, cum si de ce sa renunti?, isi incepe povestea Anca Bejan, autoarea cartii Dieta-Minune. ... Poti manca orice iti cere organismul, orice iti place si stii ca-ti face bine si oricat, pana te saturi.
Miscarea se face pe directia si sensul dat de polarizare. ... Deplasarea se face pana in momentul cand nava este depolarizata ca sens. ... Pilotarea ei se face intr-un mod care aduce cu ceea ce este cunoscut in parapsihologie ca telechinezie.
Pentru unii nativi este momentul sa aiba curaj si sa-si testeze limitele pentru a se face remarcati si pentru a-si spori increderea in ei.
Nu putem face o reforma foarte buna in sanatate - chiar daca luam modele de la germani sau americani - daca toate celelalte sisteme economico-sociale nu functioneaza bine.
Pe masura ce devenim mai constienti, ne dam seama ca putem face anumite alegeri. ... - Traversarea unei crize de viata ne face mai umani, mai plini de compasiune, mai toleranti si mai intelegatori cu noi insine si cu ceilalti.
"Eu nu am cunostinta ca s-ar face canalizare sau probabil ca o fac dupa ce facem noi drumurile.
"Noi nu am luat nicio decizie de excludere, ci organizatia din care domnul senator face parte.
Romania a ratat intrarea in Schengen, UDMR a iesit de sub hegemonia lui Marko Bela, in PDL reapare competitia la Presedintie, Basescu sare la gatul Rusiei si al Olandei, Tokes isi face partid, opozitia isi face alianta, moare Ion Diaconescu, regele se adreseaza parlamentului dupa 65 de ani, iar administratia clujeana este decapitata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.
Eu nu mai fac astazi parte nici din Partidul National Liberal, si deci nici din Uniunea Social-Liberala si probabil ca, intr-un fel sau altul, nu voi mai face niciodata, dar asta nu inseamna ca nu voi sti mereu si nu voi spune mereu ca am construit ceva trainic impreuna cu acesti oameni si voi fi cu sufletul mereu alaturi de ei.
Ori face politica, ori e procuror. ... Cred ca imediat ce se vor face numirile e bine ca problema procurorilor sa nu mai fie un subiect de discutie pentru oameni politici. Cred, si vor avea in continuare toate garantiile constitutionale legale de a-si face datoria.
Zilnic, aceasta domnisoara, in loc sa se ingrijeasca de atributiile care ii revin, face declaratii. ... Domnia sa vorbeste pe langa subiect si pe langa ceea ce trebuie sa fie preocuparea domniei sale din pozitia pe care o ocupa, criticand ceea ce face si nu face Guvernul Ponta sau PSD-ul.
e treaba lor, e in interesul lor, e datoria lor, e in puterea lor si face parte din geniul lor. ... - avem a face o ancheta asupra tuturor ministrilor Transporturilor spre a descoperi de ce n-au avut niciodata bugete dedicate acestui interes national;
Romanul care face turul lumii, pe jos, cu camera in mana: ... Intr-o zi normala merge vreo 35-40 de km, pe care-i face in 7-8 ore. ... Febra musculara nu mai face de mult, cu rucsacul era mai greu la inceput.
Si, de ce nu, ma intreb si intreb mai departe ce face guvernul pentru mine. ... Ce pot face eu pentru mine, pentru cei din jurul meu si, prin inductie, pentru societate?
Face dragoste prost. ... Nu i-a spus nimeni ca barbatii sunt toleranti si accepta multe, dar cand trag linie ar vrea sa spuna bine, e proasta bata si are curul mare, dar macar face sex bestial.
Ce face cel mai mare poet roman in viata. ... Cititi aceasta superba poezie din care mai aflam ca poetul face pregatiri pentru iarna ce va veni si vorbeste in gand cu stelele.
Ce face este sa fie oglinda ta. ... Un psihopat ar face orice sa-ti placa. Face parte din arsenalul cu care te determina sa devii dependenta de el.
Activarea sistemului GPS se va face automat, de indata ce o persoana suna la 112. ... Astazi, localizarea unui apel telefonic prin GPS nu se poate face decat daca aplicatia este activata de catre posesorul mobilului.
google-analytics.com